آموزش حذف اکانت گوگل

آموزش حذف اکانت گوگل

آموزش حذف اکانت گوگل 

شاید بارهای تصمیم به حذف اکانت خود در گوگل گرفته باشید اما ندانید چگونه باید این کار را انجام دهید . در این پست یاد می گیرید به سادگی اکانت گوگل خود را برای همیشه حذف نمایید . با حذف اکانت گوگل شما تمامی داده ها و خدمات مرتبط با آن ، از جمله Gmail ,   Google Play , YouTube حذف خواهد شد . پس ابتدا از حذف اکانت خود مطمئن شوید زیرا دیگر امکان برگشت اطلاعات شما وجود نخواهد داشت . 

۱ –  ابتدا وب سایت گوگل را باز کرده و با وارد کردن نام کاربری و پسورد خود به حساب کاربری خود وارد شوید . 

۲ – از بالای صفحه گوشه سمت راست بر روی علامت منو کلیک و از منوی باز شده My Account  را انتخاب نمایید . ( در شکل زیر نشان داده شده است )

 

آموزش حذف اکانت گوگل

۳ – از پنجره باز شده در بخش Account preferences ، گزینه Delete your account or Services را انتخاب نمایید تا صفحه جدیدی باز شود .

 

آموزش حذف اکانت گوگل

 

 ۴ – در مرحله بعد بر روی Delete Google Account and Data کلیک کنید . 

آموزش حذف اکانت گوگل

۵ –  این بخش مرحله  آخر می باشد . اگر به اطلاعات حساب کاربری خود را نیاز دارید می توانید با انتخاب  download your data  آن ها را ذخیره نمایید . زیرا با حذف اکانت تمامی اطلاعات از دست خواهد رفت و قابل بازگشت نخواهد بود . در این بخش تمام ایمیل ها ، فایل ها  ، کانتکت ها ،گوگل درایو … که در حساب کاربری خود داشتید می توانید ذخیره نمایید .

 

آموزش حذف اکانت گوگل

۶ – در مرحله آخر هر دو چک باکس را علامت زده و بر روی دکمه Delete Account  کلیک کنید . با کلیک بر روی این دکمه تمامی اطلاعات شما به طور کامل حذف شده و دیگر به آن دسترسی ندارید . 

 

آموزش حذف اکانت گوگل

 

 

به این پست رای بدین
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.